• Spoznaj svoje mesto

            31. 5. 2022

             

            Dňa 31. 05. 2022 sa žiaci II.A zúčastnili školskej aktivity „Spoznaj svoje mesto“. Žiaci začali raňajkami v Starom meste a následne sme sa presunuli do Barokovej záhrady na Bratislavskom hrade. Žiaci si tento deň užili, nakoľko vonku bolo príjemné slnečné počasie.

            Ing. Kristína Vlková, PaedDr. Soňa Kristlová

          • Športový turnaj II.B

            31. 5. 2022

            Počas ústnych maturitných skúšok sa žiaci 2.B zúčastnili športového dňa v areáli školy, kde si zahrali futbal, plážový volejbal a frisbee. Žiaci si užili deň plný športových aktivít a navyše tento deň skrášlilo aj veľmi príjemné počasie.

            Mgr. Matej Bodnár, Ing. Jana Vančová

             

          • Stretnutie s diplomatkou z Americkej ambasády

            27. 5. 2022

            Dňa 16. mája 2022 našu školu navštívila vedúca oddelenia verejnej diplomacie Veľvyslanectva Spojených Štátov Amerických, pani Tamara Sternberg- Greller.

            Zavítala do 1. E triedy, čo nás veľmi potešilo. Dozvedeli sme sa množstvo zaujímavých informácií z jej života, od jej začiatku až do prítomnosti. Porozprávala nám o rodine, tiež ako sa vypracovala z malého dievčatka až po veľkú diplomatku. Podelila sa s nami o americkú kultúru a jej tradície. Napomohla nám motiváciou v našej ceste za úspešnou budúcnosťou. Mali sme možnosť pýtať sa otázky, ktoré boli úprimne zodpovedané a príjemne sme si precvičili naše konverzačné zručnosti z anglického jazyka.

            Táto návšteva bola veľmi príjemná a tešíme sa na ďalšie stretnutia s predstaviteľmi Americkej ambasády.


            Napísali: Meggie Malíková, Nina Horváthová, žiačky 1.E

          • Basketbal stredných škôl

            2. 5. 2022

            Minulý týždeň sa dievčatá a chlapci zúčastnili okresného kola „O pohár predsedu BSK“ v basketbale stredných škôl. Dievčatám sa bez väčších problémov podarilo poraziť tímy zo SZŠ Strečnianska a SOŠ podnikania Strečnianska, ale na vynikajúco pripravené žiačky z Gymnázia na Einsteinovej ulici už nestačili. S dvomi výhrami a jednou prehrou teda obsadili druhé miesto a odniesli si so sebou strieborné medaily.

            Chlapci v základnej skupine odohrali 3 zápasy a to proti Gymnáziu Pankúchova, SZŠ Strečnianska a Bil. gymnáziu C. S. Lewis. Naši žiaci sa v každom zápase prezentovali bojovným, kolektívnym výkonom. Aj napriek veľkej snahe uspieť ťahali v zápasoch  za kratší koniec a obsadili štvrté miesto.

            Ďakujeme žiakom za vzornú reprezentáciu OA Dudova.

             

            Napísali: Mgr. Bodnár a Mgr. Hric

      • Kontakty

        • Obchodná akadémia
        • 02/62 41 24 04 (sekretariát) 02/62 41 23 95 (vrátnica)
        • Dudova 4 851 02 Bratislava Slovakia
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje